22 Aralık 2007 Cumartesi

Maçtan ayrıntılar

Turkcell Süper Lig'de ilk yarının son maçında Trabzonspor ile mücadele eden Fenerbahçe'de, Edu ve Lugano'nun boşluğu Önder ve Yasin ile dolduruldu.

Teknik direktör Zico, sarı kart cezaları nedeniyle forma giyemeyen ve devre arası tatiline erken çıkarak ülkelerine giden Edu ve Lugano'nun yerine, Trabzonspor maçında savunmada Önder ve Yasin'e görev verdi. Cezası nedeniyle geçen hafta ligde Gençlerbirliği ile deplasmanda yapılan mücadelede forma giyemeyen Deivid, Trabzonspor karşısında takımdaki yerini aldı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Tümer, Appiah, Deniz ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren kaleci Serdar'ın yanı sıra Gürhan ve İlhan maç kadrosunda bulunmadı. Dün akşamki son antrenmanı sakatlandığı için tamamlayamadığı öğrenilen Alex, Trabzonspor'a karşı takımının ilk 11'inde yer aldı.
TARAFTAR İLK YARININ SON MAÇINDA YALNIZ BIRAKMAD- Fenerbahçeli taraftarlar, ligde sezonun ilk yarısının son maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Sarı-lacivertliler, Trabzonspor maçına büyük ilgi göstererek, stadın tamamına yakınını doldurdu. İlk yarının son ve önemli maçı öncesi takımlarına destek veren taraftarlar, hoparlörlerinden çalınan şarkılar ve marşlar eşliğinde statta büyük bir coşku oluşturdu. SEMİH'E SEVGİ SELİMigros kale arkasında bulunan Fenerbahçeli taraftarlar, açtıkları pankartlarla, sarı-lacivertli ekibin son dönemde yükselen değeri forvet Semih'e sevgi gösterilerinde bulundu. ''Genç Semih, Kral, 23'' yazılarının bulunduğu pankart açan taraftarlar aynı anda Semih'in fotoğrafının yer aldığı büyük boyuttaki resimleri de ellerinde tuttu.
SERKAN HASRET GİDERDİGeçen sezonun ardından Fenerbahçe'den yeni sezonda Trabzonspor'a transfer olan Serkan Balcı, eski takımına karşı ligde ilk kez forma giydi. Serkan, maç öncesinde eski takım arkadaşlarıyla kucaklaşarak hasret giderdi. NOTLAR-Trabzonsporlu taraftarlar, kendilerine ayrılan bölümün tamamına yakınını doldurdu-Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde, Dereağzı Tesisleri'ndeki sahada yapılan maçta Fenerbahçe, Trabzonspor'u 81. dakikada Fikret'in attığı golle 1-0 yendi. -İki takım taraftarları arasında derbi maçlarda olduğu gibi geniş bir alan güvenlik boşluğu olarak bırakıldı. Taraftarları ayıran sınıra ise çevik kuvvet ekipleri yerleştirildi. -İki takım futbolcuları da Futbol Federasyonu'nun hazırladığı ''Türk Halkının Bayramını Kutlarız'' yazılı pankartla sahaya çıktı. -İki ekibin teknik adamları Zico ve Ersun Yanal, maç öncesi birbirlerine başarılar diledi.

Hiç yorum yok: