23 Aralık 2007 Pazar

Fenerli yıldızlara teklif üstüne teklif

Fenerbahçe'nin bu sezon Devler Ligi ve Süper Lig'de ortaya koyduğu futbolla bütün dikkatleri üzerine çekti. Avrupa ekipleri Sarı-Lacivertli futbolcuları yakın takibe aldı.
Fenerbahçe'nin yıldızları, Avrupa'nın gözdesi... Aurelio'dan sonra Vederson ile Semih'e de teklif yağıyor.
Vederson’a Betis... Devler Ligi’nde göz kamaştırıcı bir performans sergileyen Fenerbahçe’nin kapısını Avrupa’nın dev ekipleri çalıyor... La Liga ekiplerinden Valencia, Mehmet Aurelio için transfer teklifinde bulunurken, Real Betis de Gökçek Vederson için harekete geçti. Son yıllarda büyük düşüş yaşayan ve ligde kalma mücadelesi veren Real Betis, Vederson’un bonservis bedelini Fenerbahçe Kulübü’ne ödemeye hazır olduğunu iletti.
Semih’e A.Madrid... 2010 yılına kadar Fenerbahçe Kulübü’yle sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldızı transfer etmek isteyen Betis, Vederson’un vereceği yanıta göre hareket edecek. Bu arada son haftalarda sergilediği performansla alkış alan Semih Şentürk de İspanyollar’ın dikkatini çekti. La Liga’dan Atletico Madrid ile Nihat’ın takımı Villarreal’in yetkilileri, dünkü karşılaşmada golcü oyuncuyu mercek altına aldı.

Hiç yorum yok: